Restaurant Manager

Apply now

Restaurant Manager

Ben jij de manager die ons restaurant gaat runnen in de Mall of the Netherlands?

Full-time · The Avocado Show Mall of the Netherlands

Voor ons prachtige restaurant in Westfield Mall of the Netherlands, dé Lifestyle experience van Nederland, zoeken wij een Restaurant Manager die net zo enthousiast is over avocado's als wij! In het eettheater vind je onze unieke locatie, waar wij samen met jou onze missie nasteven; Bringing joy to avo-lovers!

The Avocado Show

The Avocado Show heeft een lange weg afgelegd sinds onze eerste opening in Amsterdam in 2017. Sindsdien hebben we onze liefde voor avocado's uitgebreid naar Engeland en Duitsland. We zijn trots op onze groei in het bedienen van avo-liefhebbers over de hele wereld en onze toewijding om alleen duurzame avocado's te gebruiken. Bij The Avocado Show draait het allemaal om goede vibes en begrijpen we dat onze mensen het echte verschil maken. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste, servicegerichte mensen die ons team komen versterken. We streven ernaar een positieve cultuur te creëren waarin jij met ons mee kunt groeien, nieuwe skills kunt leren en professionele vooruitgang kunt boeken. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uit zou willen maken, dan maken we graag kennis met je! 

Over de positie

Voor dit prachtige restaurant in Leidschendam zoeken we een hand-ons manager die deelneemt en leiding geeft aan de dagelijkse operationele taken. Hierbij word je ondersteund door de Kitchen Manager en de Service Manager. Je traint, ontwikkelt en coacht het volledige restaurantteam om uitmuntende gastervaring te bieden; Bringing joy to avo-lovers met pretty healthy food is nummer 1 uitgangspunt! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de budgetten en stel je KPI's en actieplannen op om deze te bereiken. Ook doe je de benodigde administratieve taken zoals urenregistratie, bestellingen en kassaverwerking. Een aantal van je overige dagdagelijkse taken zijn:

 • Sollicitatiegesprekken voeren en nieuwe collega’s aannemen om het beste team te bouwen;
 • Je maakt de roosters samen met de Kitchen Manager en de Service Manager;
 • Je denkt na over beleid en verbeteringen voor het restaurant en deelt deze ideeën actief;
 • Trainen en ontwikkelen van het restaurantteam, met daarbij focus op de Kitchen & Service Manager;
 • Je houdt de financiële doelstellingen nauw in de gaten en behaalt deze door te forecasten, productiviteit te verbeteren, loonkosten te managen en bij te sturen waar nodig. 

De Restaurant Manager die we zoeken

Je raadt het al; Voor deze rol zoeken we iemand die enthousiast is over avocado’s en niet terugdeinst voor een uitdaging. De combinatie shopping & hospitality op deze locatie brengt veel potentiële (met name) lunch gasten naar de Mall. Aan jou de creatieve vrijheid om er samen met het team voor te zorgen dat de gasten in de rij gaan staan voor onze pretty dishes!

Daarnaast vind je het leuk om met een jong team aan de slag te gaan en je bent daarin graag doelgericht, ondernemend, een goede luisteraar, proactief en probleemoplossend. Vanuit natuurlijk leiderschap weet je met enthousiasme een goed presterend team te bouwen om de doelstellingen behalen. We vinden het fijn als je twee jaar restaurantmanagement ervaring meebrengt, gevoel hebt voor finance en administratieve software systemen snel onder de knie hebt. Je spreekt de Nederlandse taal en bij voorkeur ook Engels. Tot slot ga je goed om met verandering en vind je het niet erg om flexibel te werken, zoals overdag, avonden en in het weekend.

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen de € 2800,- en € 3300,- bruto;
 • Een horeca baan met verantwoordelijkheid, maar waarbij we met elkaar zoeken naar de juiste werk/prive balans zodat het voor iedereen leuk en gezond blijft. Alleen op die manier kunnen we met elkaar groeien;
 • Een interessante bonusregeling omdat we vinden dat dat past bij het harde werk in deze rol en onze doelstelling om samen met jou te groeien;
 • Een Pretty Healthy maaltijd tijdens je shift;
 • Werken op een toplocatie waarbij exclusieve shopping & hospitality experience hand in hand gaan;
 • 25 vakantie dagen + 8% vakantiegeld;
 • Training en mogelijkheid tot het behalen van SVH, BHV & HACCP certificaten;
 • Doorgroeimogelijkheden (ook internationaal);
 • 25% korting bij al onze restaurants.

Solliciteren?

Wil jij onderdeel worden van ons team als Restaurant Manager? Neem contact op met Randi via 06-21934251 of solliciteer direct hieronder!