Kitchen Manager

Apply now

Kitchen Manager

Voor ons restaurant in Leidschendam zoeken wij een Kitchen Manager!

Full-time · The Avocado Show Mall of the Netherlands


Voor ons prachtige restaurant in Westfield Mall of the Netherlands, dé Lifestyle experience van Nederland, zoeken wij een Kitchen Manager die net zo enthousiast is over avocado's als wij! In het eet-theater vind je onze unieke locatie, waar wij samen met jou onze missie nasteven; Bringing joy to avo-lovers!

The Avocado Show

The Avocado Show heeft een lange weg afgelegd sinds onze eerste opening in Amsterdam in 2017. Sindsdien hebben we onze liefde voor avocado's uitgebreid naar Engeland en Duitsland. We zijn trots op onze groei in het bedienen van avo-liefhebbers over de hele wereld en onze toewijding om alleen duurzame avocado's te gebruiken. Bij The Avocado Show draait het allemaal om goede vibes en begrijpen we dat onze mensen het echte verschil maken. Dit betekent dat wij altijd op zoek zijn naar enthousiaste, servicegerichte mensen die ons team komen versterken. We streven ernaar een positieve cultuur te creëren waarin jij met ons mee kunt groeien, nieuwe skills kunt leren en professionele vooruitgang kunt boeken. Als dit klinkt als iets waar jij graag deel van uit zou willen maken, dan maken we graag kennis met je!

Over de positie

Als Kitchen Manager ga je aan de slag met ons back-of-house-team en ben je vastberaden ‘Pretty Healthy Food’ te serveren. We werken met een vast menu; Heerlijke gerechten van verse producten, een plaatje op het bord en Instagram waardig Je werkt in deze rol met een jong en enthousiast team, waarbij jij vanuit jouw ervaring weet bij te sturen waar nodig. Ook vind je het leuk anderen mee te nemen in je enthousiasme, de rol van meewerkend voorman neem je graag op je. Kwaliteit en veiligheid van voedsel gaat boven alles, samen zorg je met jouw collega´s voor een schone en georganiseerde keuken zodat onze gasten een top-avo-ervaring hebben. Zoals misschien voor jou als Kitchen Manager vanzelfsprekend ben je naast het werken aan de voedselkwaliteit en trainen van het team, verantwoordelijk voor bestellingen, planning, onderhoud, prestatiemanagement en administratieve taken. Daarnaast een kleine greep uit jouw overige werkzaamheden:

 • Je voldoet aan de financiële doelstellingen van het restaurant door samen met de Restaurant Manager te forecasten, de productiviteit/arbeidskosten/COGS te beheren en bij te sturen waar nodig;
 • Je houd je bezig met het werven, onboarden, trainen en inspireren van een zeer effectief team van foodserviceteamleden;
 • Je bent een hands-on manager, je hebt er zin in om het team te helpen met dagelijkse operationele taken zoals Mise en Place voorbereiden, koken en schoonmaken.

De Kitchen Manager die wij zoeken

Je raadt het al; Voor deze rol zoeken we iemand die enthousiast is over avocado's. Maar ook zeker iemand die niet bang is op de groei aan de slag te gaan. We zijn een ambitieuze organisatie, met ontzettend veel potentie. We zoeken iemand die daarin mee wil, daarin wil groeien en leren en het leuk vindt verantwoordelijkheid te dragen en anderen te begeleiden. Een echte leider dus! Voor deze rol zoeken we iemand met oog voor detail, zodat alleen de mooiste dishes richting de gasten gaan. 

Je vindt het leuk om met een jong team aan de slag te gaan en bent daarin doelgericht, ondernemend, een goede luisteraar, proactief en probleemoplossend. Vanuit natuurlijk leiderschap weet je met enthousiasme een goed presterend team te bouwen om de doelstellingen behalen. We vinden het fijn als je twee jaar keukenmanagementervaring meebrengt, goede kennis van HACCP hebt en waarde hecht aan een correcte administratie. Tot slot ga je goed om met verandering en vind je het niet erg om flexibel te werken, zoals overdag, avonden en in het weekend. 

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen de € 2700,- en € 3000,- bruto;
 • Een horeca baan met verantwoordelijkheid, maar waarbij we met elkaar zoeken naar de juiste werk/prive balans zodat het voor iedereen leuk en gezond blijft. Alleen op die manier kunnen we met elkaar groeien;
 • Een interessante bonusregeling omdat we vinden dat dat past bij het harde werk in deze rol en onze doelstelling om samen met jou te groeien;
 • Een Pretty Healthy maaltijd tijdens je shift;
 • Werken op een toplocatie waarbij exclusieve shopping & hospitality experience hand in hand gaan;
 • 25 vakantie dagen + 8% vakantiegeld;
 • Training en mogelijkheid tot het behalen van SVH, BHV & HACCP certificaten;
 • Doorgroeimogelijkheden (ook internationaal);
 • 25% korting bij al onze restaurants.

Solliciteren?

Wil je bij ons aan de slag als onze nieuwe Kitchen Manager? Neem direct contact op met Randi via 06-21934251 of solliciteer hieronder!