Financieel Medewerker

Apply now

Financieel Medewerker

Ben jij klaar voor een vervolgstap in jouw finance loopbaan? Zoek je een uitdaging bij een snelgroeiende organisatie waar jij het verschil kunt gaan maken? Dan ben jij misschien de collega die wij zoeken.

Full-time · The Avocado Show HQ Amsterdam

About us

Wij zijn The Avocado Show, 's werelds populairste avocado-restaurant formule, dat bekend staat om zijn "Pretty Healthy Food". Oftewel; spectaculair vormgegeven gerechten die naast heerlijk ook eerlijk zijn en altijd geserveerd worden in stijl. Elke culinaire creatie wordt bij ons vol liefde bereid met gecertificeerde en duurzaam geteelde avocado’s. The Avocado Show heeft sinds de opening van ons eerste restaurant in 2017 in Amsterdam het hart van avocado fans uit alle hoeken van de wereld veroverd. Momenteel heeft The Avocado Show drie eigen restaurants in Nederland (waarvan één to-go formule) en een aantal franchise locaties binnen Europa.

About the job

Op een afdeling waar het soms enorm chaotisch kan zijn, voel jij je als een vis in het water. Je laat je niet van de wijs brengen door ad hoc werkzaamheden welke bij een financiële afdeling horen en draagt graag actief bij aan het structuren van de werkzaamheden. Een greep uit jouw werkzaamheden;

 • Het inboeken en betalen van de inkoopfacturen. 
 • Het verzenden van de verkoopfacturen.
 • Je houdt de kas- en bankboekingen bij en je verwerkt de declaraties. 
 • Je ondersteunt bij de maand- en kwartaalafsluiting.
 • Je maakt wekelijks debiteuren- en crediteuren overzichten. 
 • Je ondersteunt bij de salarisadministratie en tijdige uitbetaling van de salarissen. 

Naast je Finance werkzaamheden draag je ook bij aan de sfeer op ons kantoor. We zoeken iemand die graag de handen uit de mouwen steekt om andere collega’s te ondersteunen. Andere taken zijn in overleg, we denken graag met jou mee om een tof takenpakket samen te stellen.

Heb jij zin in deze uitdaging, ervaring met Finance werkzaamheden en wil je werken voor een tof merk? Heb je een analytisch vermogen, krijg je een kick van de processen verbeteren en neem je initiatief? Dan maken we graag snel kennis met je.

Alles op een rij:

 • Een leuke Finance functie met aanvullende office taken.
 • Veel contact met debiteuren en crediteuren.
 • Je krijgt energie van het ondersteunen van je collega’s, structuur aan te brengen en ervoor te zorgen dat de administratie tot in de puntjes klopt.
 • Voor deze functie denken wij dat je met een mbo diploma op zak, de juiste papieren hebt.
 • Het liefst heb je al ervaring met Finance werkzaamheden, maar we leren je heel graag de kneepjes van het vak.

Over het team

Ons knusse hoofdkantoor team van ongeveer 10 mensen werkt deels vanaf ons kantoor in hartje centrum van Amsterdam en deels vanuit huis. Het Finance team werkt nauw samen met het MT, de restaurantmanagers, het operations- en marketing team.

Over jou

Je hebt een scherp oog voor cijfers en je bent nauwkeurig van aard. Belangrijke documenten en stukken zijn bij jou in goede handen: een goed bijgehouden archief is voor jou vanzelfsprekend, vooral in een organisatie die constant in beweging is. Je bent een goede gesprekspartner voor onze debiteuren, crediteuren en de rest van het team. Dit kan zowel per mail of telefoon. Je bent klantvriendelijk, flexibel, servicegericht, betrokken en spreekt een goed woordje Engels. Ervaring met het programma Blue 10 en/of Afas Online is een pré, maar belangrijker is dat je hier graag een expert in wilt worden. 

Whats in it for you

 • Een enthousiast team vol ambitie.
 • Een salaris, afhankelijk van je ervaring van minimaal EUR 2.500 per maand op basis van fulltime. Heb je veel ervaring, dan is er ruimte tot ongeveer EUR 3.500 per maand.
 • Secundaire voorwaarden zoals 25 vakantiedagen en een pensioenregeling (Pensioenfonds Horeca & catering).
 • 25% korting in al onze restaurants op onze pretty healthy dishes.
 • Een leuke, informele en hardwerkende cultuur waar iedereen, van de CEO tot de meest jonge teamleden, regelmatig samenwerkt.
 • Een mooi kantoor in Amsterdam én mogelijkheden om regelmatig vanuit huis te werken.

Apply for the job

We ontvangen jouw sollicitatie graag! Voor vragen kan je bellen met Randi op 06 - 21934251. Spreekt bovenstaande jou aan én herken jij jezelf in het profiel? Reageer dan via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.